Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Over Charm London

Ook verliefd op fashion tassen en kijk je je ogen uit op de catwalks van Londen en Milaan? Anders wij wel!

Geïnspireerd op de high fashion ontstond Charm London. Een tassenmerk met elegante en vooral betaalbare damestassen voor meiden en jonge vrouwen die er elke dag perfect uit willen zien!
Jij hebt de stijl, Charm London de tas die daar elke dag perfect bij past.

 

“Liefde voor elegantie”

#londonlook

De designs van de Charm London tassen zijn geïnspireerd op de iconische Britse modehoofdstad Londen. We zijn gecharmeerd van de luxueuze materialen en typerende modellen. Verrassende kleurkeuzes en het gedetailleerd vakmanschap inspireert ons fashionable en stijlvolle damestassen te ontwikkelen zodat jij er elke dag fantastisch uit kunt zien! 

 

For some people fashion week lasts all year


Charm London collectie

De collectie van Charm London bestaat onder andere uit tijdloze en trendy schoudertassen, shoppers, handtassen, clutches en portemonnees. Uitgevoerd in echt leder of kunstleder, altijd voor een goede prijs. 

Elke serie heeft haar eigen charme. Waarom zou je kiezen?

 

Waar koop ik een Charm London tas?

Verliefd geworden op onze tassen? Charm London is uitsluitend verkrijgbaar via onze verkooppunten. Vind een Charm London verkooppunt in de buurt of online.