Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Veilig en efficiënt jouw laptop meenemen in één van onze laptoptassen. Geschikt voor laptops van 13,3 inch tot 17,3 inch. Rugzak of handtas, de keuze is voor jou. Welke laptoptas neem jij binnenkort mee?

Laptoptassen

Laptop schoudertas

Voor de drukke werk- of schooldagen is het natuurlijk extra fijn als jij jouw laptop veilig kan meenemen. Een schoudertas is ideaal als je vaak op stap bent en je net dat extra stukje veiligheid wil hebben.

Laptop rugtas

Heb je liever je handen vrij bij het dragen van jouw laptop? Dan is een rugtas ideaal. De banden van de rugzakken zijn verstelbaar, zodat de tas comfortabel over je schouders valt. Onze rugtassen zijn betaalbaar. Heb jij al een favoriet? Ontdek dan bij welk verkooppunt je deze kan kopen.

Inchmaten van laptoptassen

Tegenwoordig hebben laptops verschillende maten. Het is van belang dat jij een laptoptas koopt waarin jouw laptop stevig opgeborgen zit. Koop daarom altijd een tas aan de hand van de grootte van je laptop.

Onze laptoptassen hebben de volgende maten