Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Binnenkort op reis? Daarvoor heb je natuurlijk een stevige koffer voor nodig. Onze koffers laten je niet in de steek. Door de wielen zijn ze makkelijk mee te nemen. Welk koffer neem jij mee op reis?

Koffers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een koffer als fashion item

Een koffer is al lang niet meer een functioneel item voor op reis. Het is op dit moment een item dat moet passen bij jouw stijl. De kleur en het uiterlijk moest passen bij wat jij wil uitstralen. Wij maken de koffer van Charm London zo fashionable dat al onze fashionista's op reis kunnen, zoals zij dat willen. Niet alleen mooi, maar ook betaalbaar.

Koffer advies

Wil je een nieuwe koffer kopen die mee kan op jouw eerstvolgende reis? Check dan goed de regels bij de vliegmaatschappij waarmee je gaat reizen. Zij weten het beste wat je wel en niet mag meenemen. Check daarnaast altijd hoeveel kilo jij in je koffer mag meenemen. Weeg dit dan ook altijd voordat je op het vliegveld staan. Het laatste wat je wilt, is natuurlijk jouw favoriete items uit je koffer moeten halen.