Charm London in jouw winkel

Heb jij de onwijs leuke taak om tassen en lederwaren in te kopen voor een (online) modezaak? Of heb je misschien je eigen kledingboetiek of online shop en wil je je assortiment uitbreiden met trendy tassen en portemonnees? Dan zit je bij Charm London helemaal goed!

Ongetwijfeld heb je al rond gekeken op onze website en meer gelezen over Charm London en onze collectie. Dan weet je al dat wij vinden dat een goede stijlvolle tas niet duur hoeft te zijn. Een jonge vrouw wil nou eenmaal voor elke gelegenheid de perfecte elegante tas en die kun jij ze straks bieden!

Slim inkopen

Oke, die toffe collectie met goede en betaalbare tassen zit wel goed. Maar hoe krijg je ze in je assortiment? Heel gemakkelijk. Charm London koop je in bij Dugros, onze groothandel, jouw partner in lederwaren. Hierdoor kun je dagelijks gemakkelijk per stuk uit voorraad inkopen. Zo houd je zelf je voorraad en daarmee risico klein. Easy peasy!

Dugros heeft een Cash & Carry in Oud-Beijerland waar je het gehele Charm London assortiment kunt bekijken, voelen én direct mee kunt nemen! Ook shop je 24/7 online op de B2B webshop van Dugros. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd!

 

Samen scoren

Alleen sámen kunnen we scoren. Charm London verkoopt niet via eigen kanalen dus we bouwen volledig op de charmes van jou als retailer. We doen er dan ook alles aan om je bij de verkoop te helpen. Zo stellen we kwalitatieve productfotografie en sfeerfotografie beschikbaar, brengen we tweemaal per jaar een B2B catalogus uit en ontvang je de e-mailnieuwsbrief met het laatste nieuws.

Verder bouwen we meer en meer aan onze fans op Instagram en Facebook. 

 

“Shopping is never a bad idea”